NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
NL
lock-line icon
Secure Checkout

Toont 18 van 18

Overige accessoires

Veiligheid is uiterst belangrijk bij elke rijstijl. Rijden op een motor, ongeacht het type, maakt je kwetsbaar voor allerlei soorten ongelukken en verwondingen. Daarom zijn de juiste motorkleding en beschermende kleding erg belangrijk. In onze selectie motorfiets bescherming en -accessoires vind je heel wat beschermende uitrusting. Van boven lichaamsbeschermers en onder lichaamsbeschermers tot MX bescherming en reflectievesten. Alles wat je verder nog nodig hebt, vind je hier in onze categorie 'overige accessoires'.

Andere beschermende accessoires bij ChromeBurner

Bij ChromeBurner hebben we een selectie van extra accessoires die extra bescherming en andere voordelen bieden. We bieden een aantal verschillende riemen aan van merken als REV'IT!, Dainese en Spidi. Sommige bieden extra lumbale bescherming, dit ondersteunt de rug van de rijder en verlicht de stress op de onderrug. De meeste van deze riemen kunnen met een rits aan een jas worden bevestigd en bieden extra verlenging van de jas. Andere accessoires in deze categorie zijn reserve onderdelen voor je motorhelm.

Waarom je zou moeten bestellen bij ChromeBurner

Als je in Nederland woont en van snelle verzending en lage prijzen houdt, dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Als je een van deze accessoires bij ChromeBurner koopt, zal je profiteren van onze snelle wereldwijde verzending. Je profiteert ook van onze laagste prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt voor jouw nieuwe motoruitrusting.

Hulp nodig bij het vinden van overige accessoires?

Weet je niet zeker wat je moet kiezen uit onze overige accessoires? Of heb je andere vragen over onze producten? Bij ChromeBurner geloven we in het belang van de juiste motorgear. Elke motorrijder is anders en zo ook hun behoeften. Wij zijn er om te helpen. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice op klantenservice@chromeburner.com of 073 200 80 20!
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL