NL
Gratis verzending vanaf €50,- | En gratis retourneren binnen NL
NL
lock-line icon
Secure Checkout
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!
Spend $375 and we pay for shipping!

Toont 27 van 27

Tweedelige motorpakken

Tweedelige motorpakken bieden je bescherming, comfort én vrijheid tijdens je race. Draag het op jouw manier. Kom passen in de winkel of bestel online.

De tweedelige motorpakken worden vooral gebruikt binnen het race-segment. Dankzij het soepele leer zit het pak na enkele keren dragen erg comfortabel en past het zich helemaal aan jouw eigen lichaamsbouw aan. Bij ChromeBurner hebben we verschillende tweedelige motorpakken in het assortiment van onder andere Dainese en Macna.

Hoe draag je tweedelige motorpakken?

Bij tweedelige motorpakken is het mogelijk om je jas en broek aan elkaar vast te maken of juist los te dragen. Dit geeft je meer vrijheid in hoe je jouw motorpak gebruikt tijdens je race. Tweedelige motorpakken bieden bijna net zo veel bescherming als een eendelig motorpak dankzij de stevige materialen en de protectie bij de knieën, ellebogen, schouders en heupen. Bij de meeste modellen is het bovendien mogelijk om extra rugprotectie te plaatsen.

Verschillende redenen om beschermende kleding te dragen

Het dragen van motorkleding wordt aangeraden, maar het is niet verplicht. Je motorkleding is de enige bescherming die je lichaam heeft bij een eventuele val- of glijpartij. Daarom is het belangrijk om stevige, beschermende kleding te dragen die verwondingen aan je lichaam zoveel mogelijk voorkomen. Daarnaast valt motorkleding op dankzij de vaak reflecterende elementen die in de materialen verwerkt is. Denk hierbij aan extra reflectiepatronen op de rug of aan de voorkant van een motorjas. Daarnaast is motorkleding speciaal gemaakt voor motorrijders en is er rekening gehouden met het draagcomfort. Veel van de tweedelige motorpakken zijn bijvoorbeeld gemaakt van een speciaal microfiber waardoor je lichaam goed kan blijven ademen, terwijl het regen afstoot. Het dragen van een motorhelm is daarentegen wel verplicht.

Kom passen in de winkel of bestel online

Wil je zeker weten welke maat bij jouw lichaamsbouw past? Kom dan langs bij onze winkel in Nieuwkuijk. Hier hebben we de tweedelige motorpakken op voorraad zodat je de verschillende maten kunt proberen. Het is ook mogelijk om jouw motorpak via onze webshop te bestellen. Bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst worden, verzenden we dezelfde dag nog zodat je snel de weg op kunt. Als je bestelbedrag boven de €50,- ligt, rekenen we bovendien geen verzendkosten. Bij vragen kun je contact opnemen via 073 200 80 20 of klantenservice@chromeburner.com.

Spend $375 and we pay for shipping!